1 jan - Aktuellt

Alcoa® Wheels fälgar finns att få i tre olika ytbehandlingar

 

1. Dura-Bright® EVO finish

Snygg och enkel att underhålla
Regelbunden rengöring med tvål och vatten håller fälgarna blanka – även efter hundratals tvättar och tusentals mil utan att de behöver poleras.

Dura-Bright® EVO är en patenterad ytbehandling som penetrerar aluminiumet och blir en del av själva fälgen. Styrkan är att den inte går sönder, spricker, flagnar eller fräts bort som fallet är med traditionella beläggningar hos stål- och aluminiumfälgar.
 

2. LVL ONE® finish

LvL ONE® finish är en mer iögonfallande finish.
LvL ONE® fälgar har en jämnare och mer glänsande yta än borstade fälgar men kräver vanligt underhåll. Om ytan ska glänsa måste den poleras. Trots det är det en snygg fälg med samma fördelar som andra typer av Alcoa® Wheels ytbehandlingar.
 

3. Borstad finish

Borstad finish är en lätt underhållen ytbehandling.
Borstade fälgar är mycket vanliga i stora fordonsflottor där man ofta byter släpvagn. Borstade Alcoa® Wheels fälgar rostar inte och behöver inte målas om.
 

3.1. Dura-Flange® finish

Dura-Flange® finish erbjuder ytterligare skydd för ännu längre livslängd. Dura-Flange® fälgar har en patentskyddad behandling som ger ett skyddande hölje som minskar fälghornsslitage. Dura-Flange®-fälgar är de mest lämpliga fälgarna för transport där lasten är tung och kan röra sig vilket leder till att vulsten skaver mot flänsen.
Fälgarna har borstad finish och finns i de vanligaste fälgstorlekarna.
Läs mer om Dura-Flange® finishen här

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Sök