Alcoa® Wheels Ytbehandlingar

Ultra ONE®

Ultra ONE® Alcoa® Wheels-fälgar är våra lättaste och starkaste fälgar. De är tillverkade med den egna patenterade MagnaForce®– tekniken vilken gör legeringen 17 procent starkare än den nuvarande industristandarden. Denna process resulterar i fälgar som är mycket lättare utan att kompromissa med dess styrka.

Ultra ONE® Alcoa® Wheels-fälgar finns i borstade, LvL ONE®, Dura-Bright® EVO, Dura-Flange® och Dura-Bright® / Dura-Flange®-ytbehandlingar.

Dura-Flange® – Ytterligare skydd för ännu längre livslängd

Dura-Flange® Alcoa® Wheels-fälgar har en patentskyddad behandling som skyddar mot fälghornsslitage, vilket ger en dubbelt så lång livslängd jämfört med andra aluminiumfälgar under samma förhållanden.

Dura-Flange®-fälgar är de mest lämpliga fälgarna för transport där lasten är tung och kan röra sig vilket leder till att vulsten skaver mot fälghornet.

Dura-Bright®/ Dura-Flange® – Två banbrytande behandlingar kombinerade till en enda

Dura-Bright®/Dura-Flange® Alcoa® Wheels-fälgar är resultatet av två kombinerade behandlingar, vilket ger en glänsande fälg som är enkel att underhålla och har ett skydd som förlänger dess livslängd.

WorkHorse® – Skivbromsskydd och ökad fälgbelastning

WorkHorse® Alcoa® Wheels-fälgar är utformade utan ventilationshål för att skydda skivbromsarna mot sand och grus. WorkHorse®-fälgar används huvudsakligen på anläggningsfordon med skivbromsar. Fälgarna finns i utvalda fälgstorlekar: 22.5”x9.00” och 22.5”x11.75”, offset 120 mm.

Downloads