Om Ermax

Produkter från Ermax

Baklyktor
Sidomarkeringsljus
Positionsljus
Backbelysning
Arbetsbelysning
Plug & Play

Belysningssystem
Varningslampor
Kabelsystem
SIMAC
LED

Innovativa belysningssystem från Ermax – modern teknik och hög kvalitet

Ermax A/S har mer än 70 års erfarenhet av belysningsteknik för nyttofordon och industri. Utvecklingen och erfarenheten genom åren har gjort företaget till vad det är idag: ett växande, blomstrande och innovativt produktionsbolag med engagerade medarbetare och partners.

Din partner för kompletta systemlösningar

ERMAX är partnern när det gäller att förstå och uppfylla behoven med kompletta belysningssystem för tunga fordon inom OEM-området.

ERMAX erbjuder universella produkter samt fordonsspecifika produktlösningar. Utvecklat från idé till produkt redo för serieproduktion. ERMAX producerar och testar lösningar inom områden belysning, kabelsystem och elektronik för släpvagnar, jordbruksfordon och maskiner, fordonsbyggare och terrängfordon.

En pålitlig partner för människor och miljö

Tillverkning av kemisk-tekniska produkter ställer höga krav och ansvarstagande. Ett samvetsgrant samspel mellan människa och miljö återspeglas i MOTOREX produkter och tjänster, samt affärsframgångar under många år.

Ditt bästa val

Ermax belysningssystem uppfyller de högsta kraven på kvalitet, funktionalitet och tillförlitlighet. Unik design, den senaste ljus- och LED-tekniken, oöverträffad hållbarhet och hög kvalitet förenas i ERMAX-belysningsprogrammet – och på grund av kostnadseffektiviteten är det en riktig höjdpunkt.

Ermax erbjuder ett komplett lösningskoncept av ADR-godkända kablar och vid behov kopplingsdosor samt monteringshårdvara. Alla kabeluppsättningar är konfigurerade med flera anslutningstyper för att säkerställa bästa livslängd och serviceförmåga.

Innovativ intelligens – allt integrerat i dina ERMAX-lösningar

ERMAX arbetar kontinuerligt med att utveckla intelligenta och innovativa lösningar som uppfyller alla marknadskrav och föreskrifter.

ERMAX EFFECT – kraftfulla lampor, större slagtålighet och nyaste intelligensen.

Belysningsteknik Eternal Light® – är 14 x kraftfullare jämfört med klassiska LED-lampor. ERMAX Eternal Light®-tekniken är utformad för bästa möjliga säkerhet vid körning.

Slagtålighet – Användningen av oslagbart slagtåligt polykarbonat av hög kvalitet i ERMAX-lamporna säkerställer en lång livslängd och ger en 17 x större slagtålighet jämfört med ABS eller akryl.

Den senaste tekniken – ERMAX erbjuder olika innovativa lösningar och styrsystem för felkontroll av blinkande sidomarkeringslampor och LED-bakljus enligt ECE R48 – optimalt integrerat i baklyktorna eller som plug-in-lösningar.

Förstklassig testning

Under hela tillverkningsprocessen kontrolleras de definierade kvalitetskriterierna och testmetoderna för ERMAX-lamporna för att garantera den höga produktkvaliteten. Många komplexa testförfaranden utförs för att säkerställa kvaliteten. Utvecklingen såväl som serieproduktionen säkerställs genom observation, övervakning och testning.

Produktgrupper

Ermax Belysningssystem:
Baklyktor, yttre ändmarkeringar, sidomarkeringsljus, positionsljus, registreringsskyltsljus, back- och arbets-belysning, bakre underkörningsskyddsstänger, breda belastningsmarkörskyltar, varningslampor och fyrar.

Kabelsystem:
Frontkablar, huvudkabel, bakre kabel, Y-adapterkablar, kabel för sidomarkeringslampor, förlängningskablar, spolekablar, kontakter och uttag.

Elektronik:
SIMAC- och LED-felkontroll.

Hemsida

Downloads