De Haan transportlådor i aluminium

De Haan transportlådor i aluminium

FOMA erbjuder robusta och hållbara aluminiumlådor från nederländska De Haan. Dessa lådor är perfekta för förvaring och transport av produkter, verktyg och känslig utrustning som du vill skydda mot skador, damm, vatten och stöld.

Robusta och tillförlitliga transportlådor från De Haan

För att uppnå hög kvalitet och styrka, är De Haan transportlådor tillverkade av aluminiumdurkplåt med en tjocklek på 1,5–2 mm eller 2,5–4 mm, beroende på dina specifika behov. För att öka hållbarheten, har lådorna svetsade sömmar, som gör dem extra starka. En annan viktig fördel är att en tättslutande gummitätning runt locket skyddar innehållet mot vatten och damm.

De Haan transportlådor: Skräddarsydda förvaringslösningar för dina behov

När det gäller storlekar, finns transportlådorna i olika standardstorlekar som du kan hitta i De Haan katalogen här.
Men om du inte hittar en storlek som passar dina behov, kan vi erbjuda specialtillverkade transportlådor. 
Tveka inte att kontakta oss för mer information.

När det kommer till färgval, är standardfärgen på lådorna silver. Men du har också möjlighet att beställa lådorna i alla RAL-kulörer. I det fallet förbehandlas lådorna kemiskt och sedan appliceras ett lager av färg med en tjocklek på 80 micron. Denna färg har en glansnivå på 30% och innehåller plastkorn för att förhindra repor, vilket ger en hållbar och attraktiv finish.

Några av fördelarna med De Haan transportlådor

Bilden visar fördelar med De Haan transportlåda

Teknisk specifikation

  • Material: tålig diamantdurkplåt av aluminium
  • Färg: standardfärg är silver, går att beställa
    i alla RAL-kulörer
  • Materialtjocklek: 1,52 mm eller 2,54 mm
  • Låsalternativ: snäpplås, vridlås, T-handtagslås med hake eller stift
  • IP-klass: IP 55*

* IP-klass 55 innebär att lådorna är skyddade mot dammintrång, fasta föremål och vattenstrålar från alla håll

Bilden visar urval av De Haan lås

Downloads

De Haan hemsida

Om De Haan

De Haan Metaaltechniek BV är ett familjeägt företag som grundades 1924 av Willem de Haan. Företaget började med att tillverka träskottkärror på gården och efterfrågan på skottkärror ökade i samband med flygplatsen Soesterberg.

Under 40-talet specialiserade sig företaget på att tillverka stänkskydd för lastbilar och under 50-talet ökade efterfrågan på stänkskydd för bilar och släpvagnar.

Under senare delen av 70-talet koncentrerade sig företaget helt på produktion av stänkskydd för små transportfordon som släpvagnar, boxbilar, hästtransporter och båttrailers.

Produktionen automatiserades kraftigt under denna period och det första plaststänkskyddet introducerades i slutet av 90-talet.

Idag är företaget ISO-certifierat och leds av Marijke de Haan och Ingeborg de Haan. De Haan Metaaltechniek BV har två fullt automatiserade produktionslinjer och en daglig kapacitet på 8 000 stål-stänkskydd.

Utöver stål- och plastprodukter omfattar sortimentet också stänkskydd och lådor av aluminiumplåt. Företaget strävar efter att erbjuda hög kvalitet, kunskap, tillförlitlighet, flexibilitet och skräddarsydda lösningar till sina kunder.

Relaterade Nyheter