Istoflex® och Greenflex® stänkskärmar med ny kant

Istoflex® och Greenflex® stänkskärmar med ny kant

HBN-Teknik A/S har lanserat en ny serie av Istoflex® och Greenflex® stänkskärmar med vit eller grön kantlinje. Den nya serien med färgad kant ersätter den tidigare kända DuoLine serien.

Ny kant med click-on-funktion

Den nya kanten är en plastprofil med click-on-funktion som är väldigt enkel att använda. Du kan när som helst klicka på den  eller ta bort den nya kanten vilket innebär att du kan ändra utseende på dina stänkskärmar på ett smidigt sätt.

Vit, grön eller ingen kantlinje - valet är ditt

Den nya kanten/plastprofilen har en kantlinje i vitt eller grönt och flera färger kommer finnas på begäran. Kantlinjen används främst för att stärka synlighet och trafiksäkerhet men även för att ge de svarta stänkskärmarna ett unikt utseende.

Den nya kanten/plastprofilen har genomgått åtskilliga tester med godkända resultat, bl a vibrationstester och tester med högtryckstvätt.

Greenflex stänkskärm med vit och grön click-on kant
Den klickbara kanten finns i både vitt och grönt

Istoflex® och Greenflex® stänkskärmar

Istoflex® och Greenflex® är stänkskärmar med hög moståndskraft mot nötning, oljor och vädrets påverkan. Stänkskärmarna är tillverkade i ett förstärkt rågummimaterial som gör att skärmarna behåller sin form även vid temperaturer på upp till plus 120 grader och ner till minus 40 grader.

Tack vare tillsatt gummi är HBN-Tekniks stänkskärmar lätta att hantera, mer slag- och stöttåliga och flexibla.

Vill du veta mer?
Läs mer på 
HBN-Tekniks hemsida.

Relaterade Nyheter