20 mar - Aktuellt

HESTAL SolidMaster 802

 

HESTAL SolidMaster 802 är en beprövad stolpe
med integrerade lämlås.

Den smarta mekaniken medger ett ergonomiskt och smidigt handhavande.
Stolpen finns i fram- bak- och mellanutförande för lämhöjder 400, 500, 600, 800 och 1 000 mm.

I standardutförandet är alla delar KTL-behandlade innan de nitas samman. För ytterligare korrosionsskydd kan såväl stolpe som stolpfäste fås med en microZINQ®-beläggning.
 

Om Hesterberg

Hestal – är ett varumärke från Hesterberg & Söhne Gmbh & Co., som är en av de ledande internationella tillverkarna av påbyggnationsdetaljer som gångjärn och flaklås. Familjeföretaget är en producerande industri med säte i Ennepetal, Tyskland. Totalt sysselsätter Hesterberg ca 85 personer.

Företagets rötter sträcker sig tillbaka till 1700-talet. Tillverkningen startade redan 1780 med stålprodukter för lantbruket. En annan viktig milstolpe var lanseringen av lämlås för agrarfordon 1895. 1956 lanserades varumärket HESTAL (HESterberg EnnepeTAL) och representerar sedan dess såväl företaget som produkterna.

Sedan 1992 tillhör Hesterberg BPW-gruppen i Wiehl. Märket HESTAL förknippas sedan årtionden med kvalitetsprodukter “Made in Germany“ av kunder såsom Krone och Schwarzmüller. Ett komplett sortiment enligt modulprincipen garanterar alla kunder maximal flexibilitet. Från enstaka komponenter som t ex lämstolpar, lås och gångjärn till kompletta intelligenta system och användarvänliga lösningar som t ex SolidMaster.

Etiketter: , , ,

Sök